Kurv

0

Kurven er tom

Gå til produkter

Vores historie

Vores historie

Mit navn er Stefan, og det er mig der står bag Fyns Chokolade. 

Min rejse ind i denne verden startede tilbage i 2000, da jeg blev udlært som tjener på Hotel Hesselet, med udstationering på Divan2 i Tivoli. Jeg har også været på Under Lindetræet og Michelin restaurenten "North Road Restaurent" i London. 
I 2013 blev jeg uddannet som kok på Hotel Færgegården. 

Min store interesse for chokolade begyndte, da jeg var ude og snuse til chokolatier uddannelsen. Her gik det op for mig, at jeg ville mere. 
Jeg kunne ikke nøjes, med at ændre smagene i fyldet, når der skulle laves fyldte chokolader, flødeboller og lignene. Chokoladen ville altid være den samme - ligesom i alle andre fyldte chokolader. Jeg ville mere! 
Derfor gik jeg i gang med at undersøge hvordan chokolade produceres. Da jeg fik de første bønner og diverse maskiner hjem, gik jeg i gang. 
Da jeg første gang smagte min egen hjemmelavede chokolade, stod det klart. Dét her er noget særligt! Og det skulle deles med andre! 

Jeg har prøvet forskellige bønner og opdaget at bønnens oprindelse har stor betydning for smagen. Nu har jeg fundet min version af den perfekte chokolade. Og jeg har ikke tænkt mig at stoppe nu. Jeg vil endnu mere! 

For mig er bæredygtighed og økologi vigtigt! Derfor tog jeg kampen op, for at kunne blive godkendt som Økologisk Chokolade producent. Det har været en lang proces, men det hele værd. For per september 2021, er det lige, hvad jeg stolt kan kalde mig nu - Økologisk Chokolade producent og producent af noget helt fantastisk chokolade.