Kurv

0

Kurven er tom

Gå til produkter

Chokoladekurser

Chokoladekurser

Jeg elsker at dele min viden og måde hvorpå jeg fremstiller min økologiske bønne-til-bar chokolade - saml en gruppe venner, arbejdskollegaer eller familie og få en lærerig og smagfuld oplevelse. 

Mit foredrag vil på en let forståelig og underholdende måde, føre jer ind i chokoladens verden.

Mens I smager på chokoladerne, vil jeg fortælle om måden jeg producere mine bønne-til-bar chokolader samt de forskelle der er i for hold til industriel produktion af chokolade. I vil også kunne høre om hvor kakaofrugten gror, mine producenter af kakaobønner samt kakaobønnens generelle vej til chokolade og selvfølgelig om min produktion af økologiske bønne-til-bar chokolade. Alt sammen faktorer, der påvirker smagen og konsistensen af chokoladen. 

 

Chokoladekursus - Smagning

Chokoladekursus - Smagning & Foredrag